Mioka Tatu zoekt momenteel 8 enthousiaste tattoo-modellen.

Heb je altijd al model willen staan voor een nieuwe minimalistische / subtiele tatoeage? Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie via onze website, stuur een e-mail naar info@miokatatu.com of plan direct je afspraak!

Belangrijke Instructies voor Je Tattoo Afspraak

Afspraak Maken: Voordat je naar onze tattoostudio komt, maak je eerst een afspraak. Dit kan online via de website of via e-mail info@miokatatu.com of de pagina's op social media @mioka.tatu
Kies Uw Ontwerp Zorgvuldig: Neem de tijd om zorgvuldig je tattoo-ontwerp te kiezen. Mioka Tatu staat voor je klaar om je te helpen en te adviseren bij het maken van je keuze.

Toestemmingsformulier: Alle klanten moeten een geïnformeerd toestemmingsformulier invullen en ondertekenen voordat de tattoo wordt gezet. Dit formulier bevat belangrijke informatie over het tatoeageproces en de nazorginstructies.

Leeftijdsvereisten: Om een tattoo te laten zetten, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Indien u jonger bent dan 18 jaar, kunt u nog steeds een tattoo laten zetten mits je schriftelijke toestemming heeft van uw voogd of ouder. Zorg ervoor dat je het benodigde toestemmingsformulier bij heeft op de dag van uw afspraak.

Zelfzorg: hydrateer je je huid, zorg voor voldoende slaap en voeding, vermijd alcohol en bloedverdunners, draag je comfortabele kleding, breng je identificatie mee, vermijd je zonnebrand, blijf je ontspannen en volg je de nazorginstructies van je tattoo-artiest nauwgezet. Dit zorgt voor een vlotte procedure en een optimale genezing van je tatoeage.

Nazorginstructies: Zorg ervoor dat u bekend bent met de nazorginstructies die u van ons ontvangt. Het is essentieel om uw nieuwe tattoo goed te verzorgen om de genezing te bevorderen en de kleur en scherpte te behouden.

Hygiëne en Veiligheid: We nemen hygiëne en veiligheid zeer serieus. Onze tattoostudio voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften om ervoor te zorgen dat je tattoo-ervaring zo veilig en comfortabel mogelijk is.

Kom Op Tijd: We waarderen jouw punctualiteit. Kom alsjeblieft op tijd voor je afspraak, zodat we jouw tattoo op het geplande tijdstip kunnen beginnen plaatsen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze tattoostudio en je te helpen jouw droomtattoo werkelijkheid te maken. Als je nog vragen of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor het kiezen van Mioka Tatu voor jouw tattoo-ervaring!

FAQ

Wat zijn de kosten van een tatoeage?

De kosten variëren op basis van factoren zoals grootte, complexiteit, kleur en locatie van de tatoeage.

Hoe maak ik een afspraak?

Via het contactformulier op de website, via e-mail info@miokatatu.com, of via de boek nu knop!

Hoe lang duurt het om een tatoeage te laten zetten?

De gemiddelde duur van een tatoeagesessie kan variëren op basis van de complexiteit van het ontwerp.

Is een voorschot vereist?

Ja, een aanbetaling is vereist om je afspraak te bevestigen. De aanbetaling helpt bij het reserveren van je tatoeage-sessie en is een blijk van je toewijding aan de geplande afspraak. In geval van annulering volgens onze annuleringsrichtlijnen, kan de aanbetaling worden teruggegeven of worden toegepast op een nieuwe afspraak. Lees de annuleringsvoorwaarden voor meer details.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn tattoeagesessie?

Voor een succesvolle tattoo-ervaring, kies ontwerp en locatie zorgvuldig, hydrateer je je huid, zorg voor voldoende slaap en voeding, vermijd alcohol en bloedverdunners, draag je comfortabele kleding, breng je identificatie mee, vermijd je zonnebrand, blijf je ontspannen en volg je de nazorginstructies van je tattoo-artiest nauwgezet. Dit zorgt voor een vlotte procedure en een optimale genezing van je tatoeage.

Wat is het hygiënebeleid?

Belgisch Tattoo Hygiënebeleid

In België moeten tattoo-studio's voldoen aan strenge hygiënevoorschriften om de gezondheid en veiligheid van klanten te waarborgen. Dit omvat het gebruik van steriele materialen, regelmatige desinfectie, handhygiëne, het beheer van medisch afval en het dragen van wegwerphandschoenen. Klanten moeten geïnformeerd worden over de nazorg van hun tatoeage, en studio's moeten geregistreerd en erkend zijn door de gezondheidsautoriteiten. De nadruk ligt op een veilige en hygiënische omgeving voor zowel klanten als tattoo-artiesten.

Hoe lang duurt het genezingsproces?

Het genezingsproces van een tattoo kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en complexiteit van de tatoeage, de plaats waar deze is gezet, je individuele genezingsproces en hoe goed je de nazorginstructies opvolgt. Over het algemeen kun je echter het volgende verwachten:

1. Oppervlakkige genezing (3-7 dagen): In de eerste paar dagen kan de tatoeage rood, gezwollen en gevoelig zijn. Er kan ook wat bloeding, korstvorming en afscheiding van inkt zijn. Dit is normaal en maakt deel uit van het genezingsproces.

2. Schilfering en jeuk (1-2 weken): Na de eerste dagen begint de tatoeage te schilferen en kan je huid gaan jeuken. Het is belangrijk om niet te krabben, want dit kan de tatoeage beschadigen en het genezingsproces vertragen.

3. Diepere genezing (2-4 weken): Naarmate de bovenste huidlagen genezen, begint de tatoeage dieper te genezen. De kleuren kunnen in deze fase wat vervagen voordat ze zich stabiliseren.

4. Volledige genezing (4-6 weken): Over het algemeen wordt een tatoeage als volledig genezen beschouwd na ongeveer 4 tot 6 weken. Tegen die tijd zou de huid glad moeten zijn en de kleuren helder en levendig.

Het is cruciaal om de nazorginstructies van je tattoo-artiest nauwgezet op te volgen om een succesvolle genezing te garanderen. Dit omvat meestal het schoonhouden van de tatoeage, het aanbrengen van een voorgeschreven zalf, het vermijden van direct zonlicht en overmatig weken (bijvoorbeeld in zwembaden of hete baden), en het niet krabben aan de tatoeage.

Houd er rekening mee dat de uiteindelijke kwaliteit van de tatoeage ook afhangt van de zorg die je erin steekt nadat deze is genezen. Blijf de tatoeage beschermen tegen overmatige blootstelling aan de zon om vervaging te voorkomen, en gebruik indien nodig zonnebrandcrème om de kleuren te behouden.

Kan je een bestaande tatoeage bijwerken of bedekken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Wat gebeurt er als ik mijn afspraak moet annuleren of wijzigen?

We begrijpen dat plannen soms kunnen veranderen. Als je je afspraak moet annuleren of wijzigen, kun je dat tot maximaal 24 uur van tevoren doen via e-mail, ons contactformulier op de website of via Instagram @miokatatu. Als je de annulering of wijziging correct en tijdig doorgeeft, kunnen we het voorschotbedrag in geval van annulering terugstorten of een nieuwe afspraakdatum met je vastleggen. We zorgen ervoor dat we elkaar op de hoogte houden en je een passende oplossing bieden. In het geval van onverwachte ziekte of verhindering, verzoeken we je vriendelijk om een sms te sturen naar het gsmnummer dat je in je mailbox kunt vinden. Houd er rekening mee dat niet komen opdagen zonder kennisgeving resulteert in het verlies van het voorschot. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Heb je enkele voorbeelden van je werk?
Welke inkten en materialen gebruiken jullie?
Hoe lang heeft de tattoo-artiest ervaring?

Ik ben een tattoo-artiest met een sterke achtergrond in beeldende kunsten en tekenkunst, waarin ik een masterdiploma heb behaald. Hoewel ik nieuw ben als tattoo-artiest, breng ik mijn kunstzinnige expertise en passie voor het vak met me mee. Het is belangrijk op te merken dat ik ben opgeleid en gecertificeerd in hygiëne voor tattoo- en piercingprocedures, wat de veiligheid en kwaliteit van mijn werk waarborgt. Als beginnend tattoo-artiest ben ik momenteel op zoek naar tattoo-modellen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en unieke tatoeages te creëren. Je kunt erop vertrouwen dat ik met toewijding en professionaliteit werk om aan je tattoo-behoeften te voldoen.

Kunnen jullie me helpen bij het ontwerpen van mijn tatoeage?

Ja, we bieden graag hulp bij het ontwerpen van aangepaste tatoeages. We werken nauw met je samen om je visie tot leven te brengen. We bespreken je ideeën, geven suggesties en passen het ontwerp aan totdat het aan je verwachtingen voldoet. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om een unieke en betekenisvolle tatoeage te creëren die bij je past. Neem gerust contact op om te beginnen met het ontwerpen van je droomtatoeage!

Mioka Tatu by Moonweaver

Zottegemstraat 17

9688 Schorisse

BE0763 319 130

Mioka Tatu

Nazorg

Hulp

FAQ's

Privacy & Cookiebeleid

Algemene voorwaarden

Copyright by Esther Francis©

Contact


  • info@miokatatu.com
  • Schorisse, België