Over Mij

Mijn naam is Esther, oprichter van Mioka Tatu.

Ik ben gepassioneerd door ambachten, kunst en tattoëren, en het is altijd mijn droom geweest om mijn artistieke vaardigheden te gebruiken om betekenisvolle tatoeages te creëren.

Tekenen, kunst, is al sinds zolang ik mij kan herinneren in mijn leven geweest.

In 2009 behaalde ik mijn Masterdiploma in beeldende kunsten Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst in Gent. Daarna volgde ik een postgraduaat in Scenografie & Performance bij A.pass (2010-2011).

Na enkele jaren van atelierwerk, reizen en toewijding aan mijn gezin, besloot ik mijn eigen onderneming, Moonweaver, op te richten.

De afgelopen jaren ben ik niet alleen werkzaam geweest als dreadlockmaker, maar heb me ook toegelegd op reiki & shambhala. Daarnaast ben ik blijven tekenen en legde ik me toe op het tatoeëren. Het creëren van illustraties en kunst is altijd mijn grootste passie gebleven, en ik ben dankbaar dat ik de kans heb om deze passie te delen met anderen.

In februari 2022 behaalde ik mijn certificaat voor hygiëneprocedures om ervoor te zorgen dat elke tatoeagesessie bij Mioka Tatu plaatsvindt in een veilige en gezonde omgeving.Over Tatoeages als Vorm van Zelfexpressie

Tatoeages zijn veel meer dan alleen inkt op de huid; ze zijn een krachtige vorm van zelfexpressie. Elke tatoeage draagt een verhaal, een gevoel of een betekenis met zich mee, en ze worden op het lichaam gedragen als een canvas voor persoonlijke expressie.

Voor velen zijn tatoeages een manier om hun identiteit te uiten, hun passies te omarmen en hun levenstraject te markeren. Het kan gaan om het herdenken van geliefden, het vieren van culturele erfgoed, het delen van persoonlijke overwinningen of simpelweg het uiten van artistieke visies. Tatoeages zijn als kleine kunstwerken die constant met ons meereizen.

Het proces van het kiezen van een ontwerp, het vinden van de tattoo artiest die voor jou goed voelt en het laten zetten van de tatoeage kan een diepgaande en persoonlijke ervaring zijn. Het is een manier om je innerlijke wereld naar buiten te brengen en een stempel te drukken op de wereld om je heen.

Bij Mioka Tatu begrijpen we de kracht van tatoeages als een vorm van zelfexpressie. We zijn gepassioneerd om samen te werken met onze klanten om unieke tatoeages te creëren die hun verhalen, emoties en persoonlijkheden weerspiegelen. Laten we samen jouw unieke verhaal in inkt vangen en je helpen jezelf uit te drukken in de meest artistieke en blijvende vorm.

Mioka Tatu by Moonweaver

Zottegemstraat 17

9688 Schorisse

BE0763 319 130

Mioka Tatu


Hulp

FAQ's

Privacy & Cookiebeleid

Copyright by Esther Francis©

Contact


  • info@miokatatu.com
  • Schorisse, België